Det vores bryllupsdag

I dag er det hele 4 år siden, vi sagde ja til hinanden. Har jeg mon fortrudt?


Vi har 4 års bryllupsdag i dag, også kaldt Blomsterbryllup, eller Hyacintbryllup, og jeg har ikke fortrudt et eneste sekund, det var mit bedste ja, jeg nogensinde har sagt. Elsker Ham formanden, højre end noget anden 😀 . Det var den mest vidunderlig dag, selvom det var lidt stressende, at have et tv hold med hele dagen. Men vi var heldigvis vant til tv holdet, og de var som familie for os. Da de havde filmet det de skulle bruge, festede de alle sammen med os, til den lyse morgen. Det var så hyggelig. Du kan se vores bryllup, lige her, Sæson 2, afsnit 7. Det er helt gratis 🙂 .

Vi plejer hvert år på vores bryllupsdag, at tage på et slots eller kroophold. Men da vi har rigtig meget vi skal i denne måned, tager vi af sted i en weekend i Marts, i stedet for. Selvom det er vores bryllupsdag i dag, får vi nok ikke fejret det så meget, da vi har et nyt hunt lige om hjørnet, vi skal have gjort klar til. Det er et virkelig spændende sted vi skal hen denne gang, med en grusom historie. En lidt sjov måde, at fejre sin bryllupsdag på. Men hey det jo os, hvad skulle vi da ellers lave på vores bryllupsdag 😉 .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.