Fedt hunt, formanden indlagt

Det har godt nok været nogle hårde dage, de sidste par dage. Først et rigtigt fedt hunt, så blev formanden syg og indlagt.

Vi havde et super fedt hunt, i et privat hjem, der var fyldt med en masse gamle ting, der havde hver sin historie. Damen der bor der, en rigtig sød ældre dame, har siden, hun og hendes nu afdøde mand, købte huset for mange år tilbage, oplevet rigtig mange uforklarlige ting og lyde i huset, som i sin tid var en gammel mølle. Man mener det er den gamle møller, der går igen. Det var et virkeligt spændende sted. Vi er lige nu igang med, at gøre vores sidste undersøgelse færdig, og få den lagt ud på vores hjemmeside. Du kan finde den her, når den bliver lagt ud. Det har været nogle hårde dage efter vores seneste hunt, dagen efter blev formanden nemlig syg. Han kunne lige pludselig ikke, bevæge hans hænder eller ben, han kunne ikke engang holde på en kop eller gå. Så han blev indlagt på hospitalet, men er heldigvis hjemme igen, og i bedring. Så jeg har bare været sygeplejeske hele ugen, og det er altså et hårdt job. Det sku ikke sjovt at se ens mand have så ondt, og han skal have hjælp til alt. Men som sagt så går det meget bedre nu.

Vi var så heldige at få en del sne, den anden dag. Så Mascha og jeg gik med det samme igang, med at lave en snemand. Man ved jo aldrig, hvor længe det sne ville blive, og det var da også væk dagen efter. Det plejer at være Mascha og formanden, der står for at bygge snemænd, men det kunne formanden jo af gode grunde ikke.

I aften skal vi bare slappe af, og hygge med en gang MGP, og en masse slik selvfølgelig 😉 , og så skal vi bare nyde at formanden er hjemme igen og i bedring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.