Hunt i aften

Så er det i aften vi skal på hunt. Det bliver så fedt, jeg har desværre lagt syg, de sidste par dage, faktisk den sidste uges tid. 

Jeg er ikke helt oven på endnu. Men skal jeg sige nej til et hunt, så bliver det først når jeg er døden nær 😉 . Jeg har sagt det før, hunt er som medicin for mig, så mon ikke jeg får det bedre i løbet at natten. Formanden har virkelig været god de sidste par dage. Alt det jeg plejer at gøre inden et hunt, har formanden sørget for, samtidig med alt det, han selv plejer at tjekke, og oveni det har han lige passset mig, barn, hund og hus. Ja han er en fantastisk mand, ham formanden.

Hvis i har set Ghosthunting.dks instagram (https://www.instagram.com/ghosthunting_dk/?hl=da) Så har i nok set at formanden, har været i gang med at at isolere ghostcamperen lidt. Selvom det nu er forår, så er det stadig koldt. Så nu er det ikke noget varme, der slipper ud, af vores camper 😉 . Det er et vild spændende sted vi skal hen i aften, kan jo af gode grunde ikke fortælle, hvor vi skal hen, men kan fortælle så meget, at vi skal bruge nogle helt nye trigger objekter, som biblen.

Der er også lidt nyt udstyr, så det skal nok blive fedt. Jeg tror at vi i løbet af natten vil sende lidt live, men det er ikke noget der er sikkert. Men hold øje med vores facebook eller vores chat. Det kan jo være, vi går live 😉 .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.