Spirituel Søndag

Nu har jeg snakket ret meget om mine tarot kort, og har nu valgt at lave spirituel søndag.

Jeg vil hver søndag trække et kort, “ugens kort” og give en kort beskrivelse af dens betydning. Det siges at tarotkort taler til os, på 2 niveauer. 1.  kortenes billeder og symboler tale direkte til os. 2. kortene taler til underbevidstheden i den forstand, at der er dybere meninger i kortet, som kan tage tid at finde frem til. Så selvom hverken billede, eller teksten på det kort jeg trækker, ved første øjekast ikke siger dig noget, så giv dig selv tid til at tænke over det, for det er ikke sikkert, man finder dens mening eller betydning for dig, lige med det samme. Jeg ved ikke endnu, om det kun bliver på min facebook (KarinaBendiksenblog) og mig instagram (karinabendiksen.dk), eller om jeg laver et indlæg om det her hver søndag. Hvad synes i, mine kære læser??

Det første kort jeg trækker, bliver her på bloggen.

Kortet hedder otte sværd – forstyrrelse.

Frygt for at forlade en begrænsende situation
Du er handlingslammet og blind og kan ikke se løsningen på den situation du er havnet i. Du føler dig begrænset men har svært ved at bryde ud eller vælge den begrænsende situation fra til fordel for den ukendte frihed. Du er i en valgsituation hvor det er uhyre vanskeligt at vælge, det er sådan en pest eller kolera valgsituation.

Kortet viser også at der er en vej ud af situationen. Du skal blot bevæge dig en smule og de begrænsende bånd vil falde til jorden, når de og øjenbindet er væk kan du se, at du blot skal gå fremad for at komme væk.

Jeg håber kortet kan vise dig, i den rigtige retning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.