Spirituel Søndag

Jeg beklager at jeg ikke har været så aktiv, i denne uge. Jeg er blevet syg igen igen 🙁 . Det er så træls, som vi jyder siger 😀 . Men i skal da ikke snydes for ugens tarot kort.

Kortet hedder Skæbnehjulet

Alt går op og ned i tilværelsen, det ene øjeblik er alt godt det næste er det hele skidt. Vi er alle underlagt skæbnen, de færreste af os er i stand til at ændre på den. Vi kan vælge at føle os som ofre og blindt lade os føre med af skæbnen. Vi kan også vælge at føle os som rejsende i livet og betragte det, der sker med ophøjet ro (som sfinksen). Jo mere vi stritter imod jo svære bliver det.

Når vi trækker skæbnehjulet er det tegn på at vi kommer ud for en oplevelse som ligger udenfor vores vilje. Buschaufførerne strejker, der bliver snestorm, vi må gå i seng med influenza. Modsat kan det også betyde en glædelig nyhed, du har vundet i lotto, kæresten frier, du får et uventet besøg af en savnet ven.

Det behøver ikke, at være teksten, der “taler” til dig. Det kan også godt bare være billede, der viser dig vej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.