Sikke en dejlig dag

Sikke en dag, det var været i dag. Vi har bare kørt fra A til B, hele dagen.

Først var vi til kontrol på sygehuset med formanden, og alt var heldigvis super godt. Så ud og handle ind og hjem igen. Så hentede vi Mascha fra skole og kørte en tur på stranden. Vi har en lækker strand kun 10 min fra os, så der bliver vi alle tit luftet 🙂 , Scober elsker det.

Hjem igen efter en times tid, og så videre igen, ind til byen og hente vores nye opvaskemaskine. Vores gamle var virkelig så gammel, så vi skulle bare have en ny en. Hold nu op jeg er vild med den nye. Den larmer ikke, og så fortæller den os alt, hvad den laver og hvis den mangler noget, så smart.

Resten af aftenen skal vi bare hygge, og se om der måske, er nogen soldater fra krigen, der vil snakke, det er jo 4 Maj i dag og vi har tændt lys i vinduerne. Da jeg var barn fik jeg fortalt en “historie” af vores nabo, som altid satte lys i vinduerne 4 Maj, for at alle soldater som døde i krigen, kunne finde hjem igen, ved at gå mod lyset. Vores nabo havde hvis oplevet mange mærkelige ting, hvert år den 4 Maj. Så det skal formanden og jeg, selvfølgelig prøve af. Har lagt vores K2 og K1 klar 🙂 .

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.