Så skal vi køles ned

Det har i de sidste mange mange dage, været så vildt varmt, så nu skal vi køles ned.

Formanden har i lang tid snakket om en swimmingpool, en stor swimmingpool. Men jeg var ret meget i mod det. Sådan en fylder meget og så pisse træls, når man skal slå græs 🙁 . Det nemlig mig, der holder haven herhjemme. Men formanden VILLE have en, og jeg må da indrømme, at det er lækkert, når det er så varmt som det har været den sidste stykke tid 😉 .

Jeg er ikke den helt store svømmer, jeg er virkelig dårlig til at svømme. Hvis jeg selv skal sige det, så kan jeg ikke svømme. Jeg har siden jeg var barn, været bange for at komme under vand, og når det bliver så dybt, jeg ikke kan nå bunden mere. Så går jeg i panik. Min far kastede mig i en pool, da jeg var lille, fordi han mente den var den eneste måde, man lærte at svømme på 🙁 . Jeg ryger så langt ned under vandet, at jeg kan mærke bunden, men da jeg “sjovt” nok ikke kunne svømme, kunne jeg ikke komme op, og for mig gik der flere timer, før min mor kom mig til undsætning. Men siden den gang har jeg været bange for vand. Det går bedre den dag i dag. Men den oplevelse sidder stadig dybt i mig. Jeg er så heldig, at jeg har verdens bedste mand, det er helt og aldeles hans skyld, jeg kan svømme “det jeg nu kan” den dag i dag 🙂 . Jeg går aldrig alene ud og bader i det store åben hav, har altid formanden eller min mor med, da det er alt for skræmmende for mig. Så den her “lille” pool er super fin for mig, der kan jeg da nå bunden 😉 .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.