Køle tæppe til Scooby

Jeg har for lang tid siden bestilt, et køle tæppe hjem til Scober, og i dag fik jeg det.


Jeg har bare været i alle dyre forretninger, her omkring. Men de var bare udsolgte over alt. Men jeg var så heldig, at petworld lige havde fået flere hjem.

Det er sådan et tæppe med gel, der køler helt af sig selv, så den skal ikke i køleskabet eller fryseren inde den virker. Så smart 🙂 . Den bliver arkiveret, når hunden går eller ligger på den. Vi  har tit Scober med i bilen, og når vi har de her varme dage, er det bare så nemt og smart, at have den med i bilen, så han kan blive kølet ned. Det skal lige siges, at vi ALDRIG lader Scober sidde alene i bilen, der er altid en ved ham, når det er så varmt 😉 .

Jeg nåede kun lige, at pakke den ud, og ligge den på gulvet, så sov han på den 😀 . Sidder og overvejer at købe en masse af dem, og ligge dem i vores seng. Så kan man da blive kølet ned om natten, når vi har de her tropenætter. Det ville formanden helt sikkert os elske 😉 .

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.