Sommerferie

Jeg er ked af der har været lidt stille her på bloggen, men vi har sommerferie og nyder det bare.

Min mor og søster er på ferie ved os, og det er så hyggeligt. Vi får spillet en masse spil og hygget i det gode vejr. De tager hjem på søndag, og så har formanden og jeg ferie i en uge, inden han igen skal på arbejde. Vi er bare gået i rigtig ferie mode, det er derfor der er lidt stiller her 😉 , men jeg skal nok blogge alt det jeg nu kan 🙂 . Men ellers kan i følge mig på min instagram Karinabendiksen.dk.

Husk at vi den 6/7 og den 7/7 holder Ghostcam, fra en super super fedt sted. Begge dage fra kl. 22.00. Hvis ikke du ved hvad Ghostcam er, kan du læse mere her.

One thought on “Sommerferie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.