Ghostcam i aften

Så er vores ferie slut, eller næsten da. Vi slutter nemlig ferien af med en gang Ghostcam.

Vi har haft en dejlig ferie, bare slappet helt af. Men nu skal vi på arbejde igen, jubii der er nemlig Ghostcam. Jeg elsker ghostcam, og så fra det sted, vi sender fra i aften/nat. Det er så mega fedt. Jeg har sendt vores 2 modigste, Ghostcam værter afsted. For man skal virkelig være modig, for at blive en hel nat på det her sted 😉 . Så jeg synes helt sikkert i skal se med, på Ghostcam.dk, fra kl. 20. Det bliver så SPOOKY 😀 .

Vi har lige fået lavet nye t-shirt, som jeg har hentet i dag. De er så lækre, og så har vi jo også vores super fede ghostcam vand, som jeg regner med, at vi vil dele ud et sted i DK, i morgen engang. Så hold øje med min instagram Karinabendiksen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.