Bio, pakke hyggedag

Formanden og jeg har en fridag i dag, så vi skal da bare hygge.

Vi har fået pakket alle de ghostcam kopper, til de folk der vandt en, sidst vi havde ghostcam, de bliver sendt i dag. Så dem har i snart. Man er da ikke i tvivl om, hvor de pakker kommer fra 🙂 .

Resten af dagen står også bare på hygge, og afslapning. Vi tager i bio senere i dag. Vi skal se Hotel Transylvania 3, i 3D. Mascha elsker de film, så den skal vi da ind og se. Jeg synes virkelig også, de er sjove, og en rigtig sød fortælling 🙂 .

Resten af aften står hvis bare på kone, mand hygge 🙂 , som i vores tilfælde, nok bliver en gang ghostbox. Så vi kan spørge lidt indtil den her lille pige, jeg har fortalt jer om, (I kan læse om hende her) Så må vi se om hun vil snakke med os.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.