Story time! Den lille Pige

Den her story time, er faktisk en der sker lige nu. Meget mærkeligt, for det hele starte på Mascha´s (min datter) fødselsdag.


Alt er faktisk som det plejer, vi hygger hele dagen. Da det bliver aftensmadstid, køre vi ud for at spise. Jeg låser døren, og lige da jeg sætter mig ind i bilen, kigger jeg ind af vores køkken vindue. Jeg siger til formanden, hvad laver Mascha indenfor? Mascha siger så fra bagsædet, MOR jeg er altså her. Jeg kigger helt forvirret om på hende, og så tilbage på køkken vinduet. Jeg siger så til formanden “sådan lidt diskret” der stod lige en lille pige i køkkenet. Vi er jo vant til, at der sker mærkelige ting i vores hjem, så det tænker vi ikke mere over 🙂 . Da vi er kommet hjem igen, og Mascha er kommet i seng, sidder vi på kontoret og gør det sidste klar til weekendens ghostcam. Jeg sidder sådan at jeg kan se, ud i vores køkken.

Der er helt mørkt i køkkenet, der er kun det lys, som kommer indefra hvor vi sidder. Ud af øjenkrogen, ser jeg igen denne lille pige, som er væk igen i et splitsekund. Jeg mere eller mindre råber til formanden, SÅ DU HENDE? Men han så desværre ikke noget, da han var dybt begravet i koder og chatten 🙁 .

Dagen efter tager formanden af sted på ghostcam, og helt det samme sker, da det bliver aften. Jeg sidder alene på kontoret, og ud af øjenkrogen, viser den lille pige sig igen, i køkkenet.

Samme sted som Scober sidder på billedet. Scober ligger og sover, i gangen som man kan se bag ham. Lige da pigen har vist sig, flyver han op, og begynder at knurrer, lige som der var en fremmede, i vores hjem. En hurtig tanke strejfer mig, godt hunden også så det, så det da ikke mig, der er blevet helt skør 😉 .

Mandag aften, ligger jeg og ser tv i stuen. Formanden sidder på kontoret og nørder 😉 , han kommer pludselig ind til mig med åben mund, og spørg om Mascha lige har været her nede? Nej hun sover. Han fortæller så, at han lige har set en lille pige stå i køkkenet, og kigge ind på ham. Jeg har på det her tidspunkt, ikke fortalt formanden hvordan hun ser ud. Men han beskriver hende, helt som jeg har set hende. Jeg har faktisk set pigen hver dag, siden den 5 juli. Det er kun i køkkenet jeg ser hende, så det er meget mærkeligt. Så hvem er den lille pige? Det kunne være “sjovt” hvis der sidder nogen derude, der kan se/læse billeder, som måske kan fortælle mig, hvordan hun ser ud, hvem hun måske er, og hvad hun vil.

4 thoughts on “Story time! Den lille Pige

  1. Sæt hende til at gøre rent og lave mad så gør hun nytte.. og ikke bare tøffer rundt i køkkenet??..

      1. Haha.. tror nu ikke at du får spøgelses fagforening på nakken.. du kan jo give logi som betaling??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.