Jeg er ved at smelte

Hold nu op det er varmt, er ved at smelte. Vi har haft over 28 grader i dag.

Men selvom det har/er så varmt, fik jeg langt om længe, rydder op i formandens værksted. Man siger at kloge og kreative mennesker roder meget, og kan sige så meget, at jeg har en virkelig virkelig klog og kreativ mand 😉 . Det tog “kun” 5 timer for Mascha og jeg, at få det værksted ryddet pænt op. Det var så varmt og støvet, at vi blev helt sorte 🙂 .

Men vi hyggede os, selvom vi var ved at få hedeslag. Jeg glemte helt, at tage billeder af værkstedet inden, vi fik det ryddet op. Men pænt er det blevet. Formanden blev virkelig os glad, da han kom hjem. Nu har han igen plads til at være klog og kreativ 🙂 .

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.