Kaffe med fjenden

Formanden og jeg havde en rigtig hyggelig dag, hvor vi drak kaffe med fjenden..

Det er da selvfølgelig Jette fra den anden gruppe, som er med i spøgelsesjægerne. Hun er nu tidligere medlem, af den anden gruppe. Når jeg skriver fjender, er det bare for sjov 😉 . Hun har flere gange set med, når vi har holdt ghostcam, hvor vi har “truet” hinanden, med en hyggelig snak om spøgelser, over en kop kaffe. Det var rigtig hyggelige, vi snakkede i flere timer, ja vi kunne nok blive ved i flere dage 🙂 . Men vi fik snakket om alt, omkring spøgelser, vores tv serie, og alle vores oplevelser. Det var rigtig fedt, at høre om de mange oplevelser Jette har haft. Hun er helt nede på jorden, og en rigtig skøn person. Det er bestemt ikke sidste gang, vi drikker kaffe sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.