Spøgelsesjægerne

Jeg har fået rigtig mange spørgsmål omkring spøgelsesjægerne, og nu vil jeg fortælle lidt om hvordan det hele startede.

Thomas blev i sin tid kontaktet af Sand TV, (dem der også laver de unge mødre) fordi de ville lave en dummy, altså en lille prøve optagelse, som produktionsselskabt så vil prøve, at sælge til f.eks SBS, som har kanal 5. Sand tv kunne desværre ikke få det solgt, og det røg til jorden igen. Først efter Ghosthunting.dk var i spar hobro og undersøge butikken, blev det til noget, (Ånderne vender tilbage havde været der inden Ghosthunting.dk.) Thomas og Tommy der dengang undersøgte butikken, fik en sjov evp, en lille pige der siger Ibi. Ibi er værten på ånderne vender tilbage. Du kan høre evpen her. Thomas sendte lyden til Ibi, som dengang arbejdede på BLU. Hun fik hurtig BLU overbevist om, at de skulle lave en dummy med Ghosthunting.dk. Som sagt så gjort, og det er her jeg kommer ind i billedet. Jeg havde på det her tidspunkt, fuldt Ghosthunting.dk i noget tid, og havde skrevet en del med formand Thomas. Thomas skriver på et tidspunkt til mig, om jeg havde lyst til, at komme til en medlems samtale. Det ville jeg selvfølgelig gerne, men der var lige et lille MEN. Der var altså tv på, og det var så her den dummy blev lavet, som så blev solgt til SBS.

SBS mente dengang ikke, at Ghosthunting.dk ville kunne fylde tv tiden ud selv, så de ville have en gruppe mere med. Så chefen fra BLU tog hele vejen fra KBH, og her over til det mørke jylland, for at holde møde med Thomas og jeg. Vi skulle så finde en gruppe mere, hvilket var ret svært, for der er ikke ret mange seriøse spøgelses grupper her i dk. Men Thomas havde 1 gruppe i tankerne, paranormaldk. Men da de ikke ønskede at deltage, var der kun en gruppe tilbage, som havde det fornødne udstyr, samt størrelse det krævede. Som i nok kan regne ud, hvem var. Det var sådan den anden gruppe, kom med i spøgelsesjægerne. Der har været en del snak fra andre grupper, at de er blevet tilbudt, at være med i spøgelsesjægerne. Men dette er løgn. Det er kun de 2 grupper, jeg har nævnt her, der er blevet spurgt. Der har også været en del snak om at Ghosthunting.dk, kun var med i spøgelsesjægerne, pga. den anden gruppe, der også var med i serien. Men dette er også løgn. Uden Ghosthunting.dk var den anden gruppe, ikke blevet tilbudt at medvirke. Det var sådan det hele startede.

 

2 thoughts on “Spøgelsesjægerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.