Story time! Kirkegården

Den her story time skete for et par år siden, da formanden og jeg var på vej hjem til hans søster.

For en del år siden, var formanden og jeg, på vej hjem til hans søster. Da vi er i rigtig god tid, og hans søster ikke er hjemme før den aftalte tid, gør vi et stop. Hvor andre ville finde en lille hyggelig rasteplads, stopper vi ved en kirke, der ligger tæt på hvor Thomas søster bor. Vi elsker nemlige kirkegårde, (det lyder jo helt som The Addams Family) 😉 Kirken er åben og tom, så vi går ind og kigger. Det er en meget moderne kirke, med kæmpe fladskærm og det hele. Da vi kommer ud igen ser vi en bil komme, hvor der sidder 2 personer i. En ældre mand og dame. De går ind på kirkegården, og hen til et gravsted. Formanden og jeg går lidt rundt på kirkegården. Vi ser den ældre mand og dame, flere gange. Men manden virker lidt underlig. Han sidder på et tidspunkt, og flytter lidt rundt på de her blomster der ligger på gravstedet. Den ældre dame står ved siden af ham. Men han virker bare til at ignorere hende fuldstændig, som om han ikke ved hun er der. Han hverken ser eller snakker til hende, på noget tidspunkt, og hun står bare helt stille og kigger ned. Vi beslutter os for at gå ud til bilen igen, da vi ikke vil forstyrre dem.

Der går lidt tid, og manden kommer stille og rolig tilbage, helt alene. Han sætter sig ind i sin bil og køre. Formanden og jeg kigger på hinanden, hvor blev den ældre dame af? Vi går igen ind på kirkegården og kigger efter damen. Men hun er ikke til at finde nogen steder, heller ikke i kirken. Der er kun en vej ind og ud, og så er der et højt stendige, rundt om hele kirkegården. Vi går stille forbi det gravsted, hvor manden sad. Der kan vi se, at der få dage forinden, er blevet begravet en ældre dame, som godt kunne passe aldersmæssigt på den ældre dame vi så tidligere. Om hun er kravlet over stendiget, hvilket jeg ikke tror denne ældre dame ville være i stand til, eller om hun bare havde gemt sig, ved vi ikke. Men væk var hun.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.