En lille update

Jeg er langt om længe blevet rask igen, det har godt nok også taget lang tid.

Men nu er jeg frisk igen, så dejligt. Vi har haft rigtig meget at se til, den seneste tid. Vi er ved at planlægge en masse ting med Ghosthunting, så er vi ved at lave en del nyt, super fedt udstyr, eller formanden er 😉 . Så det skal nok blive spændende, når det engang er færdigt. Vi har snakket om en del nye ideer, som podcasts, men det skal jeg nok fortælle mere om, når/hvis det bliver en realitet.

Det er snart halloween, min yndlings tid, her om efteråret. Elsker i det hele taget bare efterår, alt bliver så hyggeligt. Jeg er slet ikke noget have menneske, men elsker at gøre vores have efterårs klar, eller skal nok hellere sige halloween klar 😉 . Jeg elsker elsker lyng planter, de er så flotte, og så passer de stort set sig selv, og det er jo noget et ikke have menneske som mig, kan lide 🙂 .

Oktober er lige om hjørnet, så der skal snart købes og skæres græskar. Det er bare så hyggeligt. Det er faktisk den eneste tid på året, at formanden tillader orange i vores hjem 😉 , resten af året er den farve forbudt 🙂 .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.