Er så stolt af formanden

Det er et helt år siden i dag, og jeg er så stolt af min kære mand. Det er ikke bare lige sådan at stoppe.

Det er nemlig 1 år siden han stoppede med af ryge. Han stoppede faktisk bare fra den ene dag til den anden. Han havde en slem forkølelse, så slem at han næsten ikke kunne trække vejret. Han fik en lille “forsmag” for hvordan det ville være at have KOL. Så besluttede formanden, at nu var det slut, og siden har han ikke røget. Han fik det faktisk til at se SÅ nemt ud, bare lige sådan at stoppe. Det var det faktisk også for ham heldigvis.

Han blev vækket med morgenmad og en lille gave. Lidt chokolade og en ny bluetooth højtaler, der er vandtæt, den kan faktisk flyde på vandet, det er super når vi er på hunt, og det regner. Som i kan se, så er han også rigtig glad for, at han stoppede 🙂 .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.