Så der ghostcam igen

Jaa Ghostcam endelig. På fredag den 5. og lørdag den 6. holder vi Ghostcam 🙂 .

Denne gang sender vi fra et nyt og rigtig spændende sted. Ja jeg ved det, det siger jeg hver gang, men det er jo fordi alle de steder vi sender Ghostcam fra, er så vild spændende 😉 .  Jeg må som altid ikke sige noget som helst, men stedet har sin egen kirke 😉 . Fy ha Karina, du må jo ikke sige noget.. Nej nej men det er bare så fedt 😉 . Så i skal bare glæde jer.

Hvis ikke du ved hvad Ghostcam er, så kan du læse mere om det lige her. Vores fantastiske torsdags streamer Leclaris, er så sød at stå for opvarmning denne gang, og han har en super konkurrence, med en super fed præmie. Så det bare med at sidde klar, på Ghosthunting.dks chat, på Fredag fra kl. 20. Leclaris streamer hver torsdag, og det er faktisk rigtig sjovt og hyggeligt. Han streamer alle mulige spil. Det er især rigtig sjovt når han spiller gyser spil, for han bliver så bange sorry Leclaris 😉 , men det er altså så sjovt. Så kom ind på chatten hver torsdag, hvor han streamer. Håber vi ses det denne gang Ghostcam, for det bliver så fedt 😉 .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.