Spirituel Søndag

Søndag søndag søndag, vi skal trække ugens tarot kort.

Kortet hedder Djævlen

Når vi trækker kortet Djævlen er det ofte fordi vi i os selv har nogle modstridende følelser, ofte vil vi ikke se disse følelser i øjnene. Vi kan ikke lide at se os selv som nedrige, ondskabsfulde, manipulerende, misbrugere eller andet af samme skuffe. Vi foretrækker illusionen af os selv som gode. Men kun gennem at se alle de andre sider i øjnene, kan vi ændre os så vi til sidst ender som gode. Vi må opdage de negative sider i os selv før vi kan ændre dem.

Det behøver ikke, at være teksten, der “taler” til dig. Det kan også godt bare være billede, der viser dig vej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.