Hvem er dukken?

Det her er en lille update på hvordan det “går” med den måske besatte dukke 🙂 . Jeg fortalte jer i et tidligere indlæg (du kan læse det her) om at vi havde en lille pige her i huset, og at vores røgalarmer lidt havde sit eget liv.

Men siden dukken er kommet ind i vores hjem (du kan læse om dukken her) har jeg ikke set, eller følt den lille pige. Vores røgalarmer er blevet helt normale igen, hvilket er dejligt, for det var ret uhyggeligt, at de bare sådan havde deres eget liv. Som sagt så er det ikke mig, der har oplevet ret meget ved dukken, det er mere formanden. Jeg har det faktisk rigtig godt med dukken, for det er jo bare en helt almenlig dukke, eller er det?  Får i hvert fald en god følelse i kroppen, når jeg kommer ind i det rum hun sidder i. Formanden oplever derimod stadig skygger, og høre tit mærkelige lyde, når han sidder alene og arbejder til sent om natten. Måske dukken bare ikke kan lide ham, ellers så er “den” kun aktiv om natten, hvor jeg som regel sover 😉 . Måske derfor jeg ikke oplever så meget som formanden, hvem ved. Formanden syntes  i hvert fald, at den er uhyggelig 😉 . Dukken sidder i et glas skab, og jeg kigger flere gange om dagen til den, for at se om den skulle have flyttet sig. Det er ikke sket, i hvert fald ikke, hvad jeg har set. Men vi skal bare have sat overvågning op, så vi kan holde øje med den.

Jeg føler ikke der er noget “ondt” ved dukken. Men mere en venlig sjæl, der bare går og pusler i krogene. Jeg er blevet kontaktet af en mand, fra Holland der som os, også er spøgelsesjæger. Han har et museum for hjemsøgte ting. Han kunne fortælle, at han havde modtaget en dukke magen til den vi har, af en familie der havde “problemer” med den. Han vidste desværre ikke ret meget om den. Men en af mine søde læser foreslog, at jeg kontakte dukkemuseet i Luxembourg. Jeg har skrevet til dem, men har endnu ikke fået svar. Men håber de kan fortælle noget om den. Det kunne være så spændende, at finde ud af “hvem” den dukke er 😉 . De har dukker fra 1835 til 1935, som også skulle være den tid, denne her dukke er fra, så krydser finger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.