Halloween konkurrence

Så er der Halloween konkurrence, hvor du kan vinde et super (u)hyggeligt spil.

Jeg har været så heldig, at Hyggeonkel.dk har sponsorere det her super (u)hyggelige spil, så jeg kan lave denne her konkurrence til jer. Hyggeonkel.dk har over 5000 forskellige spil og puslespil. Der inde kan du finde et spil, til en hver lejlighed. Jeg fik tilsendt den her Ghooost spil. Formanden og jeg har taget en del spil nu, og det minder lidt om UNO, men der er bare en del flere regler. Man skal lige spille det et par gange, og så er det faktisk rigtig rigtig sjovt.

Se lige de søde spillekort, med spøgelser, døden, mumier og mange mange flere. Jeg er vild med det. Konkurrencen kommer til, at foregå på min facebook side som i finder her. Det i skal gøre for at vinde det her (u)hyggelige spil er:

  1. Like min facebook side
  2. Del facebook opslaget.

Tag gerne en ven eller flere, du vil spille, spillet med, så bliver jeg glad 🙂 . Så trækker jeg 1 heldig vinder, af det her (u)hyggelige sjove spil, onsdag den 31 Oktober.
Må du bare eje det her spil NU, kan du købe det lige her. Julen er jo også lige om hjørnet, så det er da oplagt, at finde dine julegaver på Hyggeonkel.dk.

Man skal holde godt øje med formanden, når man spiller, for ellers snyder han bare 😉

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.