Det skete bare ikke!

Skete det virkelig, eller var det bare et uheld?

Den dukke bliver mere og mere “spændende”, hvis man da kan kalde det, det. I går skete der noget mærkeligt. Dukken har siddet i det aflåste skab, stort set siden vi fik den, og har kun været “ude” nogle få gange. Den sidder sådan, at den ikke kan vælte, for den er jo lavet af porcelæn, og kan derfor let gå i stykker. Jeg står i køkkenet og er i gang med aftensmaden. Formanden sidder på kontoret og arbejder. Mascha er ikke hjemme endnu, og Scober (hunden) har ligget og sovet de sidste par timer, inde på kontoret, og der er helt stille i huset. Pludselig lyder der et højt BUMP indefra stuen. Jeg smider hvad jeg har i hænderne, og kigger ind på formanden. Han har også hørt det høje bump, og sidder og undre sig over hvad det var. Jeg går ind i stuen og ser efter. Jeg kigger rundt og får øje på skabet. Jeg råber bare HOLY SHIT, DUKKEN.

Dukken ligger ned, nej den er faktisk væltet. Der har ikke været noget i nærheden af det skab i timevis, og vil mene, at hvis det er fordi skabet er lidt ustabilt, så ville dukken glide ned, stille og roligt, og ligge sig på ryggen. Men det gjorde den ikke. Om det bare er et uheld, eller om den har prøvet, at rejse sig op, eller var det måske dukkens ejermand, der prøvede at tage den? Dukken plejer at sidde, sådan her som i kan se.

Formanden og jeg har aftalt, at vi på lørdag den 27 oktober, vil sætte et overvågnings kamera op, og så sende det live via Ghosthunting.dk chat. Så kan vi holde øje med den dukke. Vi vil i mens sidde og hygge snakke, om alt muligt (u)hyggeligt.

Husk at jeg har en lille konkurrence, hvor du kan vinde det her søde spil. Læs mere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.