Så det sidste chance..

Skal du nå at være med i min lille konkurrence, skal det være nu.

Jeg trækker nemlig en vinder af dette (u)hyggelige sjove spil, i morgen. Hvis du vil være med i konkurrencen, så læs mere her, du kan lige nå det 😉 . Jeg har snart en ny og rigtig rigtig fed konkurrence, til jer. Den skal i glæde jer til 😉 .

Jeg elsker Halloween, og alt ved denne (u)hyggelige tid. Det er bare synd, vi ikke går mere op i det, her i DK. Vi har altid rigtig travlt, op til Halloween. Vi har virkelig mange der skriver til os, om alt muligt spændende, og rigtig mange der gerne vil høre mere om, det her ghosthunting. Det er bare det fede ved denne tid, alle snakker om spøgelser 🙂 .

Formanden blev  interviewet i dag, til radiostationen NOVA. Det er jo Halloween i morgen, så i den andledning skulle de lige vide en masse om spøgelser. Du kan høre det hele torsdag, på NOVA i programmet Daniel Cesar mellem kl. 21-22:30.

I morgen skal vi bare rigtig Halloween (u)hygge. Min storebror har fødselsdag i morgen, den heldige dreng 😉 . Bare det var mig, der havde fødselsdag på selveste Halloween aften. Hvorfor blev jeg ikke født 4 dage før 😉 .

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.