Det min fødselsdag.

I dag er det min fødselsdag, og jeg bliver ung som altid 😉 .

Jeg blev vækket med fødselsdags sang på sengen, som vi altid gør her hjemme. Det er så hyggeligt. Sådan har vi altid gjort i min familie, lige siden jeg var helt lille. Selvom vi nu er blevet voksne, så ringer vi stadig allesammen til hinanden, og synger fødselsdags sang.

Jeg kom ned til en flot fødselsdags dækket bord, og store gaver 🙂 .

Jeg fik en Nintendo, som jeg har ønsket mig i lang tid. Jeg har jo alle de helt gamle Nintendoer, som jeg sjælden bruger, for de går så let i stykker. Så nu kan jeg spille alle de gamle spil igen, uden jeg skal tænke på, at den skal passes ekstra godt på. Så ved godt hvad min aften kommer til, at gå med 😉 . Fik også en ny mikrobølgeovn, der virkelig også har været tiltrængt. Den gamle jeg havde er ca. 13 år gammel og kunne ikke mere. Så det er bare dejligt. Den nye er desværre for lille, så vi måtte lige ud og bytte den til en større, som kommer hjem engang i næste uge.

Formanden og Mascha har lige lavet lagkage, så nu vil jeg nyde et stykke kage, og resten af min dag. Tusind tak til alle løkkeønskninger, både her på bloggen og facebook. Det varmer mit unge hjerte 😉 .

2 thoughts on “Det min fødselsdag.

  1. Flotte gaver, men griner lidt af den ekstra kontroller, formanden vil være sikker på at kunne deltage ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.