Så skal vi på hunt.

Så skal vi på åres sidste hunt i aften/nat, og det bliver så fedt. Ikke fordi det bliver åres sidste, men fordi det er et privat sted.

Jeg elsker de private hunts, fordi der kan vi rigtig hjælpe folk. De bor og lever med de ting der sker, i deres hjem. De kan ikke bare lukke døren, dreje nøglen og tage hjem, og så glemme de uforklarlige ting, de har oplevet gennem dagen, som man kan på et stort slot, med mindre man selvfølgelig bor der 😉 . Dermed ikke sagt, at de store steder ikke er fede, for dem elsker jeg selvfølgelig også. Men man kan bare hjælpe, på en helt anden måde, når det er de private steder.  Vi har pakket Ghostcamperen, og er klar til nattens hunt. Det er ikke noget vi sender live fra, da det jo er en privat undersøgelse.

Husk at vi sender Ghostcam, den 7 – 8 december. Det bliver sidste gang i dette år 😉 . Men bare rolig, der kommer meget mere Ghostcam i det nye år 🙂 . Det bliver en rigtig gang jule (u)hygge Ghostcam 😉 . Jeg laver en jule konkurrence, sidst i denne månede, hvor man kan vinde en super fed gave, hvis jeg selv skal sige det 😉 . Det er en “ting” jeg ved, at der er mange, rigtig mange der virkelig gerne vil vinde. Jeg glæder mig i hvert fald, helt vil det denne konkurrence. Så husk at følg med her på bloggen og på min facebook.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.