Tilbage igen

Så er jeg langt om længe tilbage, på min pind igen 😉 efter en dejlig lang juleferie.

Vi havde en super dejlig juleaften og en rigtig god nytårs aften. Som jeg skrev sidst, har jeg holdt en lille pause her fra bloggen, fordi jeg bare har haft så meget at se til. Så har min mor og søster været på juleferie ved os, som også bare tog alt min tid 😉 . Men jeg har nu fundet min “pind” igen 😀 .

I 2019 har vi godt nok en del vi skal have lavet. Et af de helt store ting er vores ghostcamper, den trænger virkelig til en ordentlig overhaling. Så har vi en masse spændende hunts vi skal på, og noget nyt udstyr, der skal laves og testes. Så det skal nok blive et super godt og spændende år. Jeg skal blandt andet til at teste, virkningen af sten og krystaller, måske de kan påvirke vores hunts positivt.

Har fået en hel masse sten og krystaller af min mor. Jeg har altid haft en interesse for sten og krystaller, og deres virkning på mennesker og dyr, og alt andet her i verden. Det glæder jeg mig, rigtig meget til, det kunne være så fedt, hvis de kunne give ånderne en kæmpe energi boost, så de rigtig kan bevise deres eksistens.

Som jeg plejer, trækker jeg ugens tarot kort hver søndag. Jeg vil måske på et tidspunkt, lave noget nyt med de her kort. Men det skal jeg nok fortælle mere om, når/hvis den tid kommer.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.