Glædelig jul og godt Nytår

Jeg ved det, jeg ved det, der har været ret stille her på bloggen, det sidste stykke tid.

Men min tid, har desværre bare slet ikke været der til, at blogge. Jeg har haft så travlt. Nu er der langt om længe, kommet mere ro på, så jeg igen kan sætte mig ned, og blogge. Så i det nye år, skal der nok komme mere fra mig, her på bloggen 😀 . Ville bare lige fortælle, at jeg stadig lever 😉 , og ønske jer alle glædelig jul, og et super godt nytår. Men i skal da, lige have årets sidste tarot kort.

Kortet hedder Sværdenes Es – Nytænkning

Det tveæggede sværd, der adskiller godt og ondt
Sværdenes es indikerer, som de andre esser en ny begyndelse. En ny tanke eller ide er dukket op, det vil kræve kamp at få den gennemført. Det kræver at du er modig og at du tør bruge din styrke for at vinde situationen. Der vil sikkert opstå konflikter, som tegn på at en forandring er undervejs. I konfliktsituationer tvinges man ofte til at finde nye positive løsninger på problemerne.

Det behøver ikke, at være teksten, der “taler” til dig. Det kan også godt bare være billede, der viser dig vej. Vi ses i det nye år. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.