Spirituel Søndag

Jeps det er rigtig, det er søndag, og vi skal da have ugens tarotkort.

Kortet hedder Magikeren 

Når vi trækker Magikeren er det fordi der er et overskud af kreativ energi, som kan bruges til at se vores problemer i et nyt lys. Samtidig med at vi har adgang til den indre visdom, der kan lede os den rette vej. Magikeren er det undrende aspekt i os, der intuitivt kan ane, hvor livets skjulte kildevæld befinder sig og åbne dem, så vi kan anvende dem kreativt.

Før vi handler er det vigtigt lige at stoppe op et øjeblik og overveje den rette løsning. Spørg dig selv om det er sort eller hvid magi du er i gang med at udføre. Hvis der kun er én vinder, nemlig dig, er det ikke den rette løsning. Enhver konfliktsituation er kun løst rigtigt, hvis alle føler sig som vindere bag efter. Alle elementer og alle plan skal være med i løsningen.

Når det bevidste og det ubevidste i os er i dyb harmoni, opstår der en indre sikkerhed og styrke der gør, at vi kan modstå alle verdens trængsler og stadigvæk have overskud til at tage os af andre mennesker. Det er derfor vi må stræbe efter at komme i harmoni og det kommer vi først, når vi har smidt alt det negative bort.

Mange mennesker går i disse år rundt og siger: Slå hovedet fra og lev mere i følelserne. Magikeren siger; slå hovedet til, og brug din intelligens til at bearbejde dine projektioner og negative følelser. Omdan bevidst det negative til noget positivt, hver gang du får en negativ tanke eller møder et negativt menneske så forsøg at finde noget positivt i situationen. Når du møder et mennesker der irriterer dig, så stil dig selv det spørgsmål; hvornår er jeg ligesådan? Forsøg at trække projektionen hjem.

Hver gang vi i vores personlige tilværelse, giver afkald på den komfortable magi i en enkelt lille sort projektion, eller hver gang vi afstår fra den ondskabsfulde fristelse til hævn, klarer verdens bevidsthed op og den mørke skygge, der hænger over vores planet, lyser op.

Alle kunstnere er magikere, de bruger hverdagsagtige ting på en ny og overraskende måde, de fjerner de uvæsentlige detaljer og afdækker den basale struktur der ligger under alle fremtrædelsesformer.

Det behøver ikke, at være teksten, der “taler” til dig. Det kan også godt bare være billede, der viser dig vej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.