Vi har travlt!

Hold op hvor har vi bare haft travlt, den seneste tid. Jeg har slet ikke haft tid til at blogge.


Vi har haft, og har stadig rigtig meget at se til med Ghostcamperen, men den begynder at ligne, den gode gamle camper igen, med lidt nyt. Tror ikke vi har tænkt på andet end den camper, de sidste mange uger. Men den bliver virkelig også super fin. Nu skulle den meget gerne være helt tæt 😉 .

Der var nemlig kommet vand ind mellem væggene, så det er et stort arbejde at gøre det helt tæt. Så de sidste mange uger har vi alle slidt hårdt, og det har da heller ikke været helt billigt, for at få den færdig, så vi igen kan sende ghostcam.

Som i kan se, så har vi sløjfet det ene vindue, eller det er lavet sådan, at vi kan fjerne pladen og så har vi igen et vindue, hvis vi skulle få brug for det. Vi mangler heldigvis ikke så meget mere nu. Så skal den males, og så skal borde, stole og hylder sættes op igen, og så er Ghostcamperen klar til en ny sæson.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.