Hvad går vi og laver?

Ja her er ret stille, men vi har bare så meget lige nu. Men det begynder at se lyser ud.

Ja den her Ghostcamper tager godt nok bare alt vores fritid. Formanden og Tommy har brugt flere timer, ja faktisk dage på at få den helt tæt, og lige som vi tror den er tæt, viser det dejlige danske vejr sig, fra sin bedste side med regn, nærmest flodbølge, og nej den var ikke helt tæt. Så vi skulle starte forfra igen igen.

Men NU tør jeg godt sige, at nu er den helt tæt. Det eneste vand der kommer ind i den vogn, bliver igennem døren, og det er vand vi selv vælger, at tage ind i den 😀 . Så nu mangler vi ikke så meget mere, så kan Ghostcamperen komme ud på de danske veje igen.

Noget andet der også tager vores tid, er vores hjemmeside. Vi er ved at opdatere den, og det er altså også noget der tager en hel del tid. Det vil i forstå hvorfor, når i ser den 😉 . Uden at afsløre for meget, så er der nok lidt nyt 😉 .

Så er der en del tv og radio, der vil lave noget med os, men det skal jeg nok fortælle mere om senere. Det bliver i hvert fald spændende 😀 .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.