Så er hjemmesiden klar

Vi har den sidste stykke tid, arbejdet på vores nye hjemmeside, og nu er den langt om længe klar 😀 .

Vi åbner for den nye hjemmeside i dag, og som i kan se her, så ser den noget anderledes ud. Men bare rolig, det er stadig gode “gamle” Ghosthunting.dk. Men der er lidt nyt, vi har nemlig valgt at give jer alle et forum, fordi vi får så mange vildt spændende og interessante historier, billeder og video fra alle jer, som vi syntes i skal dele med hinanden, og ikke kun med os. Mange gange er man ikke den eneste, der har haft samme oplevelse, og så er det bare super fedt at kunne læse, at man ikke er alene i verden 😉 . Vi vil også give vores meninger og råd til de forskellige indlæg, men man vil selvfølgelig stadig kunne sende os en mail, eller besked på facebook helt anonymt 🙂 hvis man ikke har lyst til, at dele ens oplevelse.

Vi har også gjort den mere mobil venlig. Så nu skulle det gerne være nemmere, at se det hele på mobilen 🙂 . Men Ghostcam er forsat meget bedre, at se på en computer 😉 .

Nååh ja så må jeg jo lige tage mine egne ord i mig igen 🙁 . Vi var helt sikker på at Ghostcamperen var helt tæt, men NEJ det er den ikke. Så vi har igen igen igen igen, revet en væg ned og fundet huller 🙁 . Vi overvejer nu om vi skal blive ved med at lappe på den, eller om vi skal have en helt ny vogn. Men det må tiden jo vise, håber i hvert fald at vi snart er færdig, så vi kan sende Ghostcam igen. Det er jo noget vi alle savner 🙂 .

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.