Tv tid!

I lørdags var vi ude og hjælpe DR2. De er ved at lave noget meget spændende og farligt, vil nogen mene.

Lasse Spang Olsen er ved at lave noget meget spændende og lidt en ny vinkel, om det paranormale, og i den forbindelse havde han bedt os om hjælp, og vi er jo altid klar på at hjælpe, hvis vi kan 😀 . Jeg kan selvfølgelig ikke fortælle mere om, hvad det hele handler om, men det bliver sendt engang til pinse. Det var i hvert fald rigtig spændende at hjælpe til, så glæd jer til at se det 😉 . Jeg skal nok lige sige til, så snart jeg kender datoen for, hvornår det bliver sendt 🙂 .

Ghostcamperen er stort set færdig, og den havde vi med, på sin aller første tur . Vi var på et rigtig koldt sted, så både os og især tv folkene var rigtige glade for, at vi havde den dejlige varme camper med, og den klarede det til UG.

Det var rigtigt dejligt at lave tv igen, det har jeg virkelig savnet. Det vil vi gerne lave mere af i fremtiden 🙂 .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.