Min før mors dags gave.

Jeg har fået min mors dags gave lidt før i år. Det er jo først søndag den 12 Maj.

Jeg har længe gerne ville have en hængekøje, jeg syntes det er så hyggeligt at ligge der, under åben himmel, og bare slappe af. Men de her hængekøjer med stativ er mega dyre, men så er jeg jo så heldig, at have en dejlig mand og datter, der gav mig en før mors dags gave i dag 😉 .

Hold nu op, den er dejlig at ligge i. Bare ligge der, og dase i den dejlige varme sol, det er nu skønt.

Man skal godt nok lige finde sin indre balance frem, ellers ender man altså på jorden igen 😀 . Men glæder mig til meget mere sol og en masse hyggelige timer i den 🙂 .

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.