Så er vi næsten i mål!

Så er Ghostcamperen næsten færdig, og hold nu op det har taget lang tid.


Som i kan se, så er camperen blevet sort, og det tog godt nok sin tid. Først prøvede vi med sort mat spraymaling, som vi også brugte på den gamle camper. Men det ville overhovedet ikke dække det, vi brugte næsten en hel dåse på et lille stykke i bunden 🙁 . Så det ville hurtig løbe op, hvis vi skulle spraymale hele vognen. Så formanden gik på nettet, og fandt ud af, at mange faktisk maler deres campingvogne i træbeskyttelse, JA du læste rigtig træbeskyttelse. Vi tænkte også, at det lød ret mærkelig. Men det var da forsøget vær.

Det fungerer faktisk virkelig virkelig godt. Den skulle have 2 gange, før det var helt dækket. Men det er virkelig blevet så flot, og så går der nok 10 år før, den skal males igen 😀 . Jeg gik med en lille make-up pensel til sidst, og dækkede de helt små steder 🙂 .

Så fik jeg en god ide, som formanden også var med på. De kedelige hjul kapsler, skulle piftes lidt op. Så de fik da lige en bette spøgelse på, åhh jeg syntes de er blevet så fine.

Hvis i følger os på Instagram, ghosthunting_dk, så har i sikkert set, at formanden selv har syet gardinerne til camperen, og han er faktisk ret go til det. Det eneste vi mangler nu er, at få vores logo på camperen, og så er den klar til Ghostcam den 30, 31 Maj og første 1 Juni :D.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.