Så er der Ghostcam special

I aften, i morgen og lørdag holder vi ghostcam, men denne gang er det en special udgave.

Vi skal nemlig have givet vores nye super flotte Ghostcamper et navn, og du kan være så heldig at det er dig, der får denne unikke og enestående chance for, at navngive den 😀 . Du kan læse alle regler lige her. Hvis du ikke ved hvad Ghostcam er, kan du læse om det lige her. Vi kalder denne gang Ghostcam, for donorcam. Det gør vi fordi, det ikke har været helt billigt, at lave den nye Ghostcamper, og hvis vi skal kunne blive ved med at sende Ghostcam for jer, så er vi nød til at få lidt ind igen 🙂 . Vi sender denne gang fra et super spændende sted 🙂 , og som altid kan jeg selvfølgelig ikke sige noget som helst om stedet, men jeg kan sige så meget, at det er et sted hvor vi alle kan komme hen, men heldigvis er det ikke alle, der ender der. Så i kan godt glæde jer til i aften, det bliver så (U)hyggeligt 😀 , se med fra kl. 22 på Ghostcam.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.