Nu kan vi selv

Vi har i lang lang tid, været rigtig trætte af, at det koster kassen at få lavet nye bluser, og andet merchandise. Men men men…

Nu kan vi selv lave alt. Vi får tit mails og beskeder, fra folk i det danske land, som spørg om de ikke kan købe en bluse eller kop, eller andet merchandise. Vi har fået lavet bluser og kopper ved forskellige firmaer, men det er meget dyrt, at få lavet, og hvis vi skulle sælge det, ville det komme til at koste alt for meget, da det jo er så dyrt, at få lavet. Så formanden og jeg har nu købt, en del maskiner hjem, så vi nu selv kan lave alt muligt merchandise, og vores medlems bluser. Vi sidder lige nu, og designer Ghostcam t-shirt, og kopper, hvor man kan få sin navn på 🙂 og en masse andet fedt, man så kan købe 😀 . Vi er også ved at, designe en masse andet, som jeg nok skal fortælle mere om, når vi kommer til det. Vi har lavet en del prøver, som i nok har set på vores instagram.

Der er næsten ikke grænser for, hvad vi kan lave nu. Wallstickers til væg, stickers til postkasse og bil. Tryk på bluser, strømper, kasketter, musemåtter, ja selv underbukser, hvis det skulle være 😀 , det er bare så fedt. Så nu kan i snart bestille, jeres helt egen unikke Ghostcam kop med jeres bruger navn på.

Vi kommer nok også til, at lave en del flere konkurrencer, men det kommer alt sammen senere 😉 .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.