Sommerferie

Så er jeg tilbage efter en dejlig lang ferie. Har stadig lidt ferie endnu, men nu er jeg altså tilbage her på bloggen 😉 .

Jeg har bare haft brug for at koble helt fra, derfor har bloggen været helt stille. Vi har rigtig hygget os, den sidste stykke tid, og nydt det gode vejr. Min mor har været på ferie ved os i 3 uger, og det var så hyggeligt. Vi var på nogle små ture rundt omkring i det danske land. Vejret var desværre ikke så godt da min mor var her, så det blev til en hel del spil 10.000 , men det er også hyggeligt, når regnen pisker ned udenfor 🙂 .

Der var heldigvis nogle få dage hvor vejret var super godt, hvor vi var på stranden, og hjemme i haven, hvor vi fik indviet den nye store pool, som formanden har været ude og købe, for den gamle pool var jo ALT for lille 😀

Formanden har ikke haft så meget ferie, så Mascha og jeg har bare hygget os hjemme. Skønt med lidt mor-datter tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.