Ghostcam fredag d. 13

Tænk at vi tør holde Ghostcam, på denne dag som i dag.

Der plejer jo “næsten” altid at gå et eller andet galt, når vi holder Ghostcam, og så er vi så modige, at holde det på fredag den 13. Så nu er der da helt åben for, at alt kan gå galt, i aften/nat, hvilket vi selvfølgelig ikke håber på, “knock on wood” 😉 . Jeg ligger med influenza, hvilket jeg har gjort i en uge nu, så det kan jeg ikke give fredag den 13 skylden for. Det har egentlig også været en stille og rolig dag, i dag. Ingen ting er gået galt, i hvert fald ikke endnu 😉 , eller jo da Sabrina ankom i dag, kunne hun høre en mærkelig lyd fra sin bil, og da hun kom ud af bilen, kunne hun se at den var punkteret, så helt fredag den 13 fri har vi ikke været. Men hun kom da helt frem, heldigvis.

Så Sabrina skal lige have lappet sit dæk, inden hun igen kan rulle i Ruth, og Ruth er altså hendes bil 😀 . Måske det faktisk bringer held for Ghostcam, af sende fredag den 13. Det kan vi da kun håbe, så husk at se med fra kl 22 på Ghostcam.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.