Vores nye udstyr

Vi har fået nyt ghosthunt udstyr, og det er virkelig fedt.

Ja hvad er der i denne mystiske kuffert, jo det skal jeg sige dig, og så alligevel ikke 😉 for vi har, eller formanden har nemlig lavet et nyt (virkeligt fedt, hvis jeg selv skal sige det, og det skal jeg jo 😉 ) stykke udstyr. Uden at sige for meget, så er det et udstyr der “måske” og jeg siger måske, fordi vi stadig er ved at teste den, kan gøre sådan, at ånder/spøgelser kan kommunikere bedre med os. Altså vi har gjort det nemmere, at høre deres svar. Så når vi stiller et spørgsmål, så kan vi nemmere og hurtigere høre deres svar, hvis de selvfølgelig ønsker, eller må svare på det. Som jeg også har skrevet før, så tror jeg, at de har visse regler på den anden side, f.eks. som hvilket spørgsmål de må svare på, det er nok også derfor vi aldrig for et helt klar svar på, nogen af de spørgsmål vi ofte stiller, når vi er på hunt.

Vi testede den sidste gang vi holdte Ghostcam, så hvis du så med der, så ved du hvor fed denne box er 😀 . Formanden og jeg har også været på, en lille test tur, hvor vi sendte live på facebook. Vi var på en rigtig gammel nedlagt kirkegård, og der fik vi en del klare og tydelige svar. Så det er helt sikkert en vi kommer til, at teste noget mere, både på hunt og Ghostcam. Vi har ikke fundet noget navn, til dette nye udstyr endnu, så hvis du har et godt navn til den, så kom endelig med dit bud 🙂 .

2 thoughts on “Vores nye udstyr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.