Kom og mød os

Fredag den 18 oktober, altså i efterårsferien, er vi nemlig på Herregården Hessel.

Ja altså ikke om natten desværre 😉 . Men mellem kl. 10-16. Her vil vi vise lidt af vores udstyr, og fortælle om vores oplevelser på Hessel. Hessel byder også på en masse sjove aktiviteter, som dragebygning, filtning, træsløjd og en masse andet spændende. Herregården Hessel er stadig det sted, hvor jeg har haft nogle af de vildeste paranormale oplevelser, læs her om vores hunt på Herregården Hessel. Så kom og mød os, fredag i efterårsferien, og få en lille snak om spøgelser og ånder. Måske du selv møder nogen af gårdens mange spøgelser, for det er jo ikke kun om natten, det spøger 😉 .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.