Halloween Ghostcam

Så er det på fredag vi sender Halloween Ghostcam, og det bliver bare (u)hyggeligt 😉

Ja jeg ved godt, at det er på torsdag den 31. oktober, det er Halloween, men det er jo en hverdag. Så derfor sender vi fredag, så “næsten” alle kan være med 🙂 . Vi sender denne gang fra et rigtig spændende sted, som vi jo altid gør, og jeg kan igen igen, ikke sige meget om stedet, andet end, i skal se med på fredag fra kl. 22. hvor formanden og Sabrina, vores modige værter 😀 , atter sidder klar til at guide jer gennem den (u)hyggelige nat. Se med både fredag og lørdag d. 1 og 2 november. Ved du ikke hvad Ghostcam er, så kan du læse mere lige her.  Håber vi ses på chatten 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.