Glædelig 1. december

Så blev det den 1 december, og sikke meget jeg har haft at se til, den sidste stykke tid.

November har været en virkelig travlt måned. Jeg har haft fødselsdag, en virkelig dejlig dag. Min mor var kommet for at fejre mig, og også for at være barnepige, for datteren og hunden, da vi igen skulle lave lidt tv 😀 . Jeg fik nogle dejlige gaver, nye englekort og en Mason pearson hårbørste.

Så har jeg været nede ved min mor, og holde julehygge middag. Vi skal nemlig ikke holde juleaften med hende i år. Det var så hyggeligt, min søster som nu bor i kbh kom, og min storebror med alle hans børn, og kone. En rigtig hyggelig aften, med alt det dejlige julemad, ris a la mande og pakke leg. Brormand og mor, stod for det meste af madlavningen.

Selvom min bror lavede mad, fandt han også tid til at holde øje med, at ingen lå på lur, for at få vores hemmelige opskrift, på vores julekalkun 😀 Ja helt voksen bliver han ALDRIG 🙂 .

Mascha og jeg fik pyntet hele huset op i går, så nu er vi bare helt klar til december måned. Vi mangler bare lidt sne, så julestemningen kommer helt til tops 😀 .

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.