Sikke en dejlig jul

Vi havde bare den dejligste juleaften. Stille og rolig, og så hyggeligt.

Formanden og jeg lavede julemaden, og det blev virkelig det bedste, vi nogensinde har lavet 😛 . Det smagte så godt, kalkun med det hele. Mange siger at kalkun kød er så tørt, men ikke med vores hemmelige opskrift, så smelter det på tungen 😛 .

Jeg syntes altid at julemaden, er det bedste ved juleaften, gaverne er selvfølgelig også dejlige, med det er altid maden, jeg glæder mig mest til. Jeg fik nogle dejlige gaver af formanden og Mascha, selvom jeg ikke rigtig ønskede mig noget, så fik jeg lige alt det, jeg havde brug for 🙂 . Nye pyntepuder, bordlampe, pynte fad med blok lys og hygge tøj. De er bare de bedste, til at finde gaver til mig 😀 .

Vi plejer også at spille pakkeleg, men de år hvor vi bare er os selv, der venter vi med pakkeleg til nytår, hvor min mor og bror kommer. Det er lidt sjovere og hyggeligere, når man er mere end bare 3 personer. Så vi tager en nytårs pakkeleg i år 😉 .

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.