Så jeg tilbage igen

Efter en dejlig lang juleferie, er jeg nu tilbage på min pind igen 😀

Der er en del af jer der ude, der har skrevet til mig, om jeg ikke blogger mere, fordi det er noget tid siden sidst. Men bare rolig, jeg er her stadig. Jeg har bare holdt en dejlig lang juleferie 😀 .

Vi havde et stille og roligt nytår, rigtig hygge aften.

Scober vores hund er ikke helt tryk ved fyrværkeri. Så jeg havde læst om denne her smarte halsbånd, som skulle gøre hunden naturlig rolig/træt.

Han skulle havde den på i en uges tid, før den ville have sin fulde virkning. Jeg regnede ikke med at det overhovedet ville virke, men det gjorde den. Nogle dage efter han havde fået den på, blev han helt rolig og sov en del mere, men ellers var han helt sig selv. Nytårs aften var han mere eller mindre ligeglad med alt. Så den virkede i hvert fald på Scober. Det er helt sikkert en jeg vil købe igen til nytår 🙂 .

Så har vi brugt lidt tid, på en af formandens gamle hobbyer. Han har nemlig fået sig en metaldetektor igen, og det er så spændende, hvad man da ikke kan finde med sådan en. Sidst vi var afsted fandt vi hele 2 kr. Forsætter vi på den måde, så skal vi nok blive millionær ENGANG 😀 .

Så har vi brugt en masse tid på at snakke Ghosthunting.dks fremtid, og vores nystartet lille tryk firma, Ghostprint.dk  Ghostprint skal jeg nok fortælle mere om snart. I Ghosthunting.dk har vi fået bestilt nyt lækkert udstyr hjem, som vi regner med kommer hjem engang denne uge, og så vil vi nok teste det på fredag den 31, hvor vi måske sender lidt live, med det er ikke sikkert. Vi har en hel del nye og spændende hunts i år, og så har vi snart en helt ny gruppe. Så det skal nok blive et super fedt Ghosthunt år 🙂 .

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.