Vores jul 2020

Glædelig jul alle sammen, hvis man da stadig kan sige det. Vi havde heldigvis en helt “normal” jul lige som alle de andre år, men der manglede alligevel noget..

Det er det første år i 14 år, vi ikke havde en hund juleaften 🙁 , og det kunne jeg godt mærke, at jeg manglede. Vores hunde plejer altid at gå med rundt om træet og få gaver. Men vi skal heldigvis meget snart have en lille hvalp igen, når vi da lige finder nogen der sælger de dejlige hvide schæfer 🙂 . Formanden og jeg blev os enige om, ikke at give hinanden julegaver i år, vi vil heller have en lille hvalp, og sådan nogen er jo ikke billige.

Vi var lidt bange for, at min mor og lillebror ikke kunne komme til jul i år. Min mor har astma og er jo derfor i risikogruppen, så hende skal vi jo passe ekstra godt på. Men heldigvis fejler ingen af os noget, så vi kunne holde en hel normal jul, med virkelig lækker kalkun, og alt hvad der ellers høre til.

Jeg fik nogle rigtige gode gaver. En ny køkkenmaskine og et super sød hjerte som Mascha selv havde lavet 🙂 , og som en rigtig Gertrud Sand, fik jeg også en mini-foodprocessor 😀 .

Vi fik også lavet lækker konfekt, og selvfølgelig skulle vi som altid spille pakkeleg. Vi havde alt i alt en virkelig hyggelig og helt normal dag og aften. Håber også alle jer der ude, havde en dejlig aften 😉 .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.