Storytime! Hvem er manden i vores hus

Nu det noget tid siden, jeg har fortalt en storytime. Men det er også noget tid siden, der er sket noget her hjemme.

Men siden, Ja når jeg nu tænker mig om, er det faktisk siden Thomas og Sabrina, sidst var på ghostcam, i Thomas mors gamle forsamlingshus. Det er over en uge siden nu, og siden det, er der bare sket mærkelige ting her hjemme. Det startede faktisk dagen efter ghostcam. Jeg gik lidt før i seng, end formanden. Lige da jeg havde slukket min lampe, hører jeg en mand, der rømmer sig, for enden af min seng 😮 . Jeg tænder med det samme lyset igen, og kigger rundt. Men der er ingen at se.

Dagen efter vågner jeg midt om natten, af en skarp smerte fra min fod 🙁 . Det føles som om, noget har kradset mig. Jeg tænder lyset og kigger på min fod, der er ikke noget at se, kun smerten. Jeg slukker lyset igen, og vender mig om på den anden side. Jeg når kun lige, at lukke mine øjne, så kommer der igen en skarp smerte, nu fra min anden fod 🙁 . Tænder igen lyset, stadig intet at se, men helt den samme smerte, som på den anden fod, som om nogen eller noget har kradset mig. Dagen efter er der stadig intet at se, heller ingen smerte.

Så for 2 dage siden, lå formanden og jeg i sengen og snakkede lidt, inden vi skulle sove. Lige pludselig ser jeg et hurtigt skarpt blåt lysglimt. Formanden ser ikke noget, da han ligger med ryggen til. Det lignede lidt et stjerne skud, bare midt i vores soveværelse 😮 .

I går var jeg så helt alene hjemme. Jeg havde været ude og gøre mit drivehus vinter klar, ja jeg ved det, lidt sent, men bedre sent end aldrig ik 😉 . Men det vil sige, jord og skidt over alt, så jeg hoppede i et tiltrængt bad. Jeg nåede kun lige, at gøre mit hår halvt våd, og så stod han der 😮 .

På den anden side af badeforhænget, stod der en mand, eller en sort skygge af en mand. Jeg fik slukket vandet, og tænkte ved mig selv, at det bare var mig, der ser “spøgelser” 😉 . Så jeg tænder vandet igen, og kommer vand i hele håret og ansigtet. Jeg når kun lige, at gnide vandet ud af mine øjne, så er skyggen/manden der igen. Nu er han så tæt på badeforhænget, at man nærmest kan se hans ansigt og overkrop i forhænget, og jeg kunne se, at han havde en hat på.

Jeg bliver vildt forskrækket 😮 , og hopper så langt tilbage jeg nu kan, i vores lille bruseniche. Jeg venter et par sekunder, gør mig klar til “kamp” og river herefter forhænget til siden, for jeg er sikker på, der står en levende person, på den anden side. Til min store overraskelse 😮 er der ikke nogen. Jeg sunder mig lidt, og trækker så forhænget for igen, og tager hårshampoo i håret. Så høre jeg en velkendt lyd, lyden af dørhåndtaget der bliver taget i, og så går døren op, helt op. Jeg springer ud, og tager et håndklæde rundt om mig, og tjekker hele huset igennem, stadig med hårshampoo i håret 😀 . GODT!  jeg er helt alene hjemme, alle døre og vinduer er lukket. Der er kun mig. Men hvem var det så, der stod foran badeforhænget, og så med hat på??? Kunne det være skyggen, Thomas og Sabrina fik et video klip af i forsamlingshuset?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.