Og hvad skal “barnet” hedde

Nu har vi fundet det helt rigtige navn til vores nye hvalp.


Der er så mange der har skrevet, med bud på hvad vores lille nye hvalp skulle hedde, og tusind tak for det. Der var rigtig mange kreative bud, som Katro som er sat sammen af vores navne, Karina og Thomas 😉 . Der var også navne som Casper (det venlige spøgelse) Ib, Noa, Buster (Ghostbuster) og Ghost, og mange mange flere. Alle rigtig søde navne. Men vi har fundet det helt rigtige navn til ham. Der er nok mange af jer der tænker, at han ville komme til at hedde, noget spøgelse relateret, som Ghost eller Hunter, men nej alt skal jo ikke handle om spøgelser, vel 😉 Men vi har valgt at….

Han skal hedde Dumle. Ja som i Dumle karameller 😀 , og se lige det flotte hunde tegn som han får. Det har formanden selv lavet. Ja hvis ikke i ved det, så trykker vi selv vores egen Ghosthunting bluser, kopper og vi kan også lave hunde tegn, lige som man ønsker det. Det kun fantasien, der sætter grænser 🙂 . Jeg syntes den er så flot, og godt fundet på af formanden 😀 .

Vi kom på navnet, da vi for en del år siden, var på et hunt, et kæmpe stort sted, og der pludselig stod en vagt, som skulle tjekke bygningen. Han havde en vagthund med (en schæfer) som hed Dumle. Så vi blev alle 3 hurtig enige om, at det var da det, han skulle hedde. Så på en eller anden måde, har det jo lidt noget med spøgelser at gøre, i og med navnet kommer fra en hund, vi mødte på et hunt 🙂 .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.