Dumle og det kæmpe hul i gulvet

Der er en hel del af jer der nu har spurgt om, hvordan det går med vores lille Dumle. Han er en rigtig lille bølle 😉 , som meget gerne selv vil bestemme.

Han bliver i dag 14 uger, og han er heldigvis en super sund og rask dreng. Man kan i hvert fald godt mærke, at der igen er kommet liv i huset. Men han er nu faktisk nem nok. Nu det jo heller ikke første gang, vi har hund, så man ved jo godt lidt om, hvad det hele handler om 🙂 . Men der er virkelig os mange ting, man har glemt. Selvom vores sidste hund Scober, kun blev 3 år, så har man bare glemt alt om, hvordan man nu lærte ham, de forskellige ting.

Dumle er super lærenem, og var stort set renlig efter kun 14 dage herhjemme, så det bårre dæjlig 😀 . Han er også ved at være super god, til at være alene hjemme. Han ødelægger ikke noget, men han hyler til gengæld. Man skulle næsten tro han er en ulv, det tror han i hvert fald selv, at han er 🙂 . Han kan virkelig hyle som en rigtig ulv, så måske der er mere i ham, end bare hvid schæfer 😉 .

Nu troede i sikkert, at det var Dumle der havde været i gang med, at grave vores gulv op, men nej heldigvis er det ikke ham. Vores gulvvarme i badeværelset, er noget gammelt lort, for at sige det på godt jysk, så det hele skal op og nye rør skal i. Så vi har fået et “skideskur” som jeg kalder det. Altså et lille skur med wc og bad, indtil det hele er færdigt.

Som i kan se, så er der lang vej endnu. Men det skal nok blive godt, når det engang er færdigt 🙂 .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.