Syg :(

Jeg er blevet syg. Har ondt over alt i kroppen og så ondt i min hals 🙁 . Hvorfor skal man altid blive syg, lige når man har allermest travlt og hvorfor skal man altid ligne noget, selv et spøgelse ville flygte fra.

Godt man har snapchat, så kan man da prøve at blide sig selv ind at man ser nogenlunde ud 😀

Vi holder jo Ghostcam i morgen fredag og lørdag. Der er bare så meget vi stadig skal nå, og for det ikke skal være løgn, så ligger formanden og datteren også syge. Tror det fordi vi har haft så travlt, med det store hemmelighed som vi afsløre til Ghostcam imorgen, så man har helt ignoreret kroppens signaler og tegn på at den trænger til at slappe af og geare ned. Formanden har lagt sig på sofaen, så han er helt klar til i morgen, datteren ligger i sengen med sin ipad, og jeg sidder her foran computeren og arbejder. Eller arbejder og arbejder, jeg laver indlæg til jer og svare på mails. Jeg skal snart ud og handle ind, så de han få lidt mad og hygge med til Ghostcam. Så skal jeg have købt et ny elkedel, da vores gamle død den anden dag, R.I.P elkedel 🙁 Det ikke så fedt at ligge syg og så kan man ikke lave te, jo jo har da varmet vand i en gryde med det tager så lang tid. Det har jeg slet ikke tålmodighed til at vente på, så må ud og finde mig en ny. Nåå ja når jeg nu lige nævnte snapchat før, så har de lavet et sygt filter.

Nemlig IT eller det onde som den hedder på dansk. De har genindspillet filmen som har premiere i biograferne i dag. Du kan læse om min frygt for klovne her. Jeg har set traileren for den nye, og jeg synes faktisk ikke den klovn ser uhyggelig ud, som den gjorde i den gamle udgave. Men igen det en klovn, klovne er bare klamme og uhyggelige. Skal du se den? Jeg tror sku ikke jeg tør!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.